Passar för alla tillfällen!


Är du ute efter en present till familjen, kompisen, partnern, medarbetaren på jobbet eller kanske någon annan? Vi har tips på en gåva som gör alla glada, nämligen HÄR-presentkortet! Kortet går att använda i en mängd olika butiker, caféer och resturanger i Härnösand. Listan på anslutna företag ökar ständigt. En bra grej till är attt du genom att köpa vårat presentkort är med och stöttar den lokala handeln. Pengarna stannar i Härnösand - lite som en lokal valuta. På så vis är det mycket mer än "bara" ett presentkort.

TACK för att du väljer HÄR-presentkortet!

HÄR kan du köpa korten:

Gåva till personalen

HÄR-presentkortet är den perfekta gåvan till medarbetare och personal. Mottagaren har stor valfrihet och pengarna stannar ju i Härnösand. Använd kortet i medlemsbutiker, caféer och restauranger. Listan på anslutna företag uppdateras ständigt. HÄR-presentkortet är vår lokala valuta – tack alla ni som stöttar!

Vid köp mot faktura tillkommer en serviceavgift á 29kr.
​​​​​​​
Vill du veta mer om att beställa presentkort mot faktura eller har övriga frågor? Kontakta oss här.

Så här fungerar det

HÄR-kortet är ett modernt, säkert, elektroniskt presentkort kopplat till medlemsföretagen i HÄR Handel och Möten.

Lika säker betallösning som betalkort.
Presentkortet ges ut i samarbete med Mastercard och är i princip ett förbetalt Mastercard-kort. Det är Mastercards nätverk och säkerhetsstandard som används. Kortet gäller bara i anslutna butiker/företag i Härnösand. 
​​​​​​​Presentkortet är giltigt 12 månader från det datum kortet aktiverades.
​​​​​​​PIN-koden är de fyra sista siffrorna i kortnumret beläget på presentkortets baksida.

Returer
Vid retur av vara inköpt med presentkortet erhålls tillgodokvitto från inlösande butik i enlighet med respektive butiks retur-policy, ej kontanter eller HÄR-presentkort.
Kortet kan ej lösas in mot kontanter.

Kolla saldo
Du kan kolla saldot på ditt presentkort antingen genom att skanna QR-koden på kortets baksida eller via www.getmybalance.com

​​​​​​​Support från HÄR Handel och Möten AB

Har du frågor? Tala med HÄR Handel och Möten!


Samarbete med CBS presentkort
Härnösandskortet är ett samarbete med företaget CBS City. Företagets presentkort används för närvarande i ett 40-tal kommuner i hela Sverige.

Företag som vill köpa mot faktura
Vid köp mot faktura, skicka ett mail till harhandelochmoten@harnosand.se med önskat antal, belopp, leveransdatum samt fakturaunderlag (serviceavgift tillkommer, 29kr).

Funderingar kring HÄR-presentkortet?


Vill ditt företag också ta emot HÄR-presentkortet eller har du frågor kring köp?